Skip to main content

Song schrijven met Guus Meeuwis

Songschrijven met Guus Meeuwis

voor bedrijven

Tijdens deze bedrijfstraining neemt Guus Meeuwis de deelnemers mee in de wereld van de Nederlandstalige liedcompositie. Door het open karakter en het “vanuit niets iets maken” worden creatieve hobbels al puzzelend en bijna ongemerkt genomen. De deelnemers kunnen elkaar gedurende deze week helpen om specifieke thema’s verder te ontwikkelen en zo samen een aantal liederen te maken. Een ideale vorm van teambuilding.

De parallellen tussen het creëren van een lied en het creëren van een gezonde bedrijfsstructuur liggen dichter bij elkaar dan men wellicht zou denken. Guus zal laten zien dat ieder lied een eigen karakter heeft. Men kan een min of meer universele kijk op de wereld of een bedrijf hebben, maar het individuele menselijk brein geeft kleur en nuance aan de basisinformatie. En juist dat maakt een creatief proces zo leuk.

In een ontspannen omgeving samen musiceren, boort een nieuw idioom aan waardoor ook communicatie op de werkvloer beter en helderder wordt.

Home Of The Muse beschikt over een ruime hoeveelheid muziekinstrumenten en opnamegelegenheid om samen met Guus tot een concreet eindproduct te komen; een authentiek lied!

Algemene informatie Bedrijfstrainingen

Home Of The Muse

De inspirerende bedrijfstrainingen van Home Of The Muse worden geleid door docenten waarvan de wortels diep in creatieve aarde verankerd liggen. De deelnemers verblijven in ons in klassiek Antilliaanse stijl opgetrokken landhuis. Home Of The Muse telt twaalf luxe hotelkamers, en biedt zodoende riant plek aan maximaal 24 logees.

Op de vide van het hoofdhuis bevindt zich onder de hoge dakspanten een inspirerende ruimte voorzien van airconditioning, een vleugel, vergadertafel en presentatiescherm. Ook heeft Home Of The Muse een gezellige lobby, een groot magnesiumzwembad en een rooftopbar met wijds uitzicht. Ons openluchttheater biedt de mogelijkheid om op eigen terrein optredens of lezingen te organiseren, en de omgeving staat garant voor onvergetelijke borrels en diners. Uiteraard staat het hele landgoed tijdens het verblijf tot exclusieve beschikking van uw bedrijf.

Standaard gaan wij uit van een verblijfsduur van een midweek voor onze Creatieve Bedrijfstrainingen, maar uiteraard is dit aan te passen aan uw wensen.

Over Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is een van Nederlands bekendste zangers. Met een lange rij hits en zijn fameuze “Groots”-stadionconcerten is hij niet meer weg te denken uit het vaderlandse muzieklandschap. Ondanks de ogenschijnlijke taalbarrière bracht hij zijn muziek ook over het voetlicht op beroemde internationale podia als l’Olympia in Parijs en de Royal Albert Hall in Londen – muziek is een universele taal die verbindt en door iedereen verstaan én gesproken kan worden.

Voor meer informatie over Guus zie: www.guusmeeuwis.nl

Fotocredit: Merlijn Doomerink

Interesse?

Heeft u interesse in of aanvullende vragen over deze Bedrijfstraining, of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we komen snel bij u terug!