Skip to main content

Creatieve Bedrijfstraining door Rick de Leeuw & JB Meijers

Creatieve Bedrijfstraining

Door Rick de Leeuw & JB Meijers

In deze creatieve bedrijfstraining gaat Rick de Leeuw  in op een aantal kernwaarden waar veel managers en leidinggevenden mee te maken krijgen.

Hoe maak je verbinding? Hoe creëer je vertrouwen? Hoe kom je tot de kern? Hoe behoud je authenticiteit? En hoe koppel je professionele groei aan persoonlijke groei?

Juist nu de digitale informatiestroom oeverloos en gigantisch is en op elk kantoor een kast vol managementboeken staat, is de menselijke maat in leidinggeven belangrijker dan ooit. Daarover kunnen Rick de Leeuw & JB Meijers veel vertellen. Zij selecteren hiervoor de parels uit hun goed gevulde schatkist vol avonturen als muzikant, zanger, performer, bandleider, bandlid, producer en interviewer.

Een kijkje in de keuken van twee ervaringsdeskundigen met een grillig parcours achter de rug en een montere blik vooruit.

Tijdens deze meerdaagse training worden de deelnemers meegenomen in de wereld der interviewtechnieken én liedtekstschrijven; twee disciplines die verrassend in elkaars verlengde zullen blijken te liggen. Deelnemers zullen zich bewust worden van mechanismen die op de achtergrond meespelen bij elk gesprek. De Leeuw borduurt hierbij voort op de lessen die hij met regelmaat geeft aan de Academie voor Informatie en Management in Amsterdam. Meijers voorziet een en ander van de muzikale saus, gebruikmakend van zijn decennia lange ervaring als componist en muziekproducer. Het tastbare resultaat aan het einde van de week is een op maat gemaakt “chanson” voor een gezonde bedrijfstoekomst!

Algemene informatie Bedrijfstrainingen

Home Of The Muse

De inspirerende bedrijfstrainingen van Home of the Muse worden geleid door docenten waarvan de wortels diep in creatieve aarde verankerd liggen. De deelnemers verblijven in ons in klassiek Antilliaanse stijl opgetrokken landhuis. Home Of The Muse telt twaalf luxe hotelkamers, en biedt zodoende riant plek aan maximaal 24 logees.

Op de vide van het hoofdhuis bevindt zich onder de hoge dakspanten een inspirerende ruimte voorzien van airconditioning, een vleugel, vergadertafel en presentatiescherm. Ook heeft Home Of The Muse een gezellige lobby, een groot magnesiumzwembad en een rooftopbar met wijds uitzicht. Ons openluchttheater biedt de mogelijkheid om op eigen terrein optredens of lezingen te organiseren, en de omgeving staat garant voor onvergetelijke borrels en diners. Uiteraard staat het hele landgoed tijdens het verblijf tot exclusieve beschikking van uw bedrijf.

Standaard gaan wij uit van een verblijfsduur van een midweek voor onze Creatieve Bedrijfstrainingen, maar uiteraard is dit aan te passen aan uw wensen.

Over de inspirators

Rick de Leeuw is schrijver, dichter, zanger, presentator en interviewer. Hij werd in de jaren tachtig bekend als zanger van Tröckener Kecks, en is daarnaast schrijver van dichtbundels en romans. Zijn oeuvre is sinds zijn debuutroman “De laatste held” in 2000 inmiddels uitgegroeid tot “lijvig”. Sinds 2012 geeft Rick regelmatig les aan de Academie voor Informatie en Management in Amsterdam.

JB Meijers is een van Nederlands bekendste muzikanten, en ook internationaal heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Tot de schier eindeloze rij artiesten met wie hij gewerkt heeft, behoren Common Linnets, De Dijk, Mercury Rev, The Prodigy, Carice van Houten, Solomon Burke, Big Star, Peter Maffay en het Metropole Orkest. Ook als componist en producer heeft hij zijn sporen nagelaten, zo getuigen de vele awards en platina platen die hij in zijn bezit heeft.

Interesse?

Heeft u interesse in of aanvullende vragen over deze Bedrijfstraining, of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we komen snel bij u terug!