Bedrijfstrainingen

‘The mind is like a parachute: it doesn’t work if it’s not open’ – Frank Zappa

Creativiteit is het vermogen om iets nieuws te scheppen, om vanuit geestelijke vrijheid iets te creëren dat er eerder niet was. In de kunstsector zijn de resultaten daarvan duidelijk zichtbaar: de schilder exposeert een schilderij, de muzikant brengt een album uit, de schrijver publiceert een roman. Maar ook in het bedrijfsleven is een flexibele, vrije geest een waardevol bezit. Wie buiten gebaande paden treedt, vindt alternatieve routes rond obstakels en verfrissende oplossingen voor problemen. Een team dat zich bewust is van haar eigen creatieve capaciteiten, zal veerkrachtig en innovatief te werk kunnen gaan binnen de onderneming.

De inspirerende bedrijfstrainingen van Home of the Muse worden geleid door docenten waarvan de wortels diep in creatieve aarde verankerd liggen. Hieronder vindt u een selectie uit ons speciaal op bedrijven toegespitste aanbod. Daarnaast is het mogelijk om enkele van onze Masterclass-weken exclusief voor uw bedrijf te boeken. Uiteraard kunt u ook een programma op maat laten maken, of ons landhuis met al haar faciliteiten afhuren voor trainingen of vergaderingen. Zie hiervoor de verhuurpagina.

Blijf op de hoogte

Wilt u een seintje krijgen als we nieuwe Creatieve Bedrijfstrainingen in ons aanbod opnemen, of als er iets te melden is over de verhuur of andere activiteiten van Home Of The Muse? Laat hier uw mailadres achter en de muze zal zo nu en dan opduiken in uw mailbox!

  FAQ

  Veelgestelde vragen over onze creatieve bedrijfstrainingen

  Met hoeveel mensen kunnen we bij jullie verblijven?

  Home Of The Muse telt 12 riante hotelkamers, dus we hebben ruimte voor 24 logees.

  Zijn er vergader-faciliteiten aanwezig?

  Zeker, op de vide van het landhuis hebben we een inspirerende ruimte met hoog plafond, glazen wand en airco gecreëerd. Daar is standaard een grote tafel met 16 stoelen aanwezig – een andere opstelling biedt ruimte voor meer stoelen. Ook een flip-over, een presentatiescherm en een beamer kunnen wij verzorgen.

  Zijn er voldoende werkplekken?

  Elke gastenkamer is voorzien van een bureau met voldoende stroompunten. Ook de lobby en de vergaderruimte zijn fijne plekken om te werken. Het wifi bereik is overal uitstekend.

  Wat kost een bedrijfstraining?

  Dat is van zoveel factoren afhankelijk dat we daar geen eenduidig antwoord op kunnen geven. Onder andere de duur van het verblijf, het aantal personen, de betreffende inspirator en de mate van verzorging spelen een rol. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Kunnen jullie een alternatief programma voor ons samenstellen?

  Uiteraard! Naast de aangeboden bedrijfstrainingen kunnen wij ook een programma samenstellen dat meer op teambuilding, ontspanning of vergaderen is gericht. U kunt ons landhuis ook huren en een geheel eigen invulling aan het verblijf geven.

  Wat is de minimale verblijfsduur?

  Normaliter verhuren wij Home Of The Muse per week van zondag tot zondag, maar alternatieve perioden zijn uiteraard bespreekbaar.

  Zijn er ook andere gasten aanwezig in het landhuis?

  Nee, het landhuis staat geheel tot exclusieve beschikking van uw bedrijf.

  Verzorgen jullie de catering tijdens ons verblijf?

  Dat doen we graag! Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf te koken of een eigen kok mee te nemen, de professionele horecakeuken staat tot uw beschikking, net als alle andere faciliteiten in het landhuis.

  Kunnen we ook een bedrijfsfeest of -borrel organiseren tijdens ons verblijf?

  Home Of The Muse is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. We hebben bijvoorbeeld een rooftop-bar en een eigen openluchttheater. Mochten er meer dan 24 gasten ondergebracht moeten worden op het eiland dan kunnen we daarbij helpen samen met een van onze partners.

  Zijn alle kamers hetzelfde?

  Nee, er zijn kleine verschillen. Kijk voor de verschillende kamertypes op de pagina ons landhuis.

  Wat voor bedden hebbben jullie?

  We hebben fantastische boxsprings van Hotelbedding. Standaard zijn zij opgemaakt als tweepersoonsbed van 180 x 200. Op verzoek kunnen we ze opmaken als twee single bedden van 90 x 200.

  Kunnen jullie ook vliegtickets voor ons boeken?

  Voor groepen en bedrijven kunnen we indien gewenst tickets laten boeken door een van onze partners.

  Verhuren jullie ook auto's?

  We kunnen dit voor je regelen bij een van onze partners. De auto’s staan dan klaar op het vliegveld of bij Home Of The Muse, net wat de voorkeur heeft.

  Wat voor stroomvoorziening is er in Home Of The Muse?

  We hebben zowel 220V als 110V stopcontacten in de kamers.