Skip to main content

Acteren

Masterclass-week

Acteren

met Frank Lammers

Nederlands en Engels

Maestro Frank Lammers

Status Verwacht in 2023

Kun je in een week een theatervoorstelling maken? Ja, dat kan! Althans, dat kan als Frank Lammers aan het roer staat. Of het een familiedrama, whodunnit of liefdesepos wordt, moeten we nog even afwachten. De keuze zal mede afhankelijk zijn van het ongetwijfeld bonte gezelschap dat zich voor deze masterclass-week zal melden aan de poorten van Home Of The Muse op Bonaire.

Frank Lammers is bij het grote publiek vooral bekend als acteur. Er is bijna niemand die zijn alter ego Ferry Bouman uit de serie Undercover niet kent. En wie tegenwoordig de naam Michiel de Ruyter hoort, krijgt direct het beeld van Lammers op zijn netvlies geprojecteerd. Zoals veel goede acteurs, is Lammers de laatste jaren echter ook actief als regisseur. Films, theaterstukken en musicals kwamen onder zijn leiding tot leven. Voor zijn regie van “Dromen zijn bedrog” won hij een musical award.

Aan het begin van de week, na de eerste workshops en introductie, zal Frank Lammers een bestaand toneelstuk uitkiezen en de rollen daarin verdelen onder de deelnemers. Vervolgens is het repeteren, repeteren, en nog eens repeteren wat de klok slaat. Uiteraard is het juist tijdens de repetities waar de acteurs de meest waardevolle aanwijzingen krijgen van de regisseur. Niettemin is er ook ruimte voor individuele tips en instructies. Na een intensieve repetitieweek zal het stuk door de cursisten worden opgevoerd op het podium van Home of the Muse.

Kortom: hard werken, je talenten opzoeken en onderzoeken, en heel veel leren. Het kan niet anders dan een onvergetelijke week worden.

Bekijk de persoonlijke video van Frank!

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag dagelijkse gezamenlijke workshops, daarnaast voldoende ruimte voor individuele adviezen, zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 15 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs (op basis van gedeelde kamer) in dollars vanaf 2600.

Over Frank Lammers

Frank Lammers (1972) is acteur en regisseur. Hij speelde in vele toneelstukken, televisieseries en speelfilms. Het grote publiek kent hem de afgelopen jaren vooral van zijn rol in de Netflixseries Undercover en Ferry. Ook als regisseur is Frank Lammers actief, en werkt hij aan cabaretvoorstellingen, musicals en speelfilms, zoals ‘Of ik gek ben’ en ‘De groeten van Gerri’.  Frank Lammers won verschillende toneelprijzen, en nationale en internationale filmprijzen.

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.