Skip to main content

Gitaar en songs

Masterclass-week

Gitaar met Steve Conte

Engels

Maestro Steve Conte

Status Verwacht in 2023

Steve Conte geeft een masterclass week voor gitaristen en songwriters van alle niveaus.Puttend uit zijn onschatbare ervaringen van over de hele wereld met vele bekende artiesten zul je inzichten, kneepjes van het vak en een dieper begrip van hoe rock ’n roll en zijn belangrijkste drager, de song en zijn belangrijkste wapen, de gitaar voor je werkt.

 

Steve Conte neemt je mee op een reis door de essentiële rock ’n roll geschiedenis.

Zijn energieke aanwezigheid en enorme kennis zijn een ware schat en deze week geeft je de kans om een kijkje te nemen in zijn “bibliotheek”.

De oefeningen in de kunst van het schrijven en gitaarspelen, versterkt door Steve’s persoonlijkheid, garanderen je een onvergetelijke week!

In deze uitdagende, maar haalbare week zul je je niveau verdiepen in hoe songs werken en hoe de gitaar voor jou zal werken in plaats van andersom.Er zal aandacht zijn voor de grotere gedachte achter songs. Hoe vertaal je een groot idee in een song van 3 tot 4 minuten. Zijn er bepaalde voicings die je ideeën uitdrukken? Wat is de relevantie van een gitaarsolo en hoe begin je een goeie? Steve’s aanpak is no nonsense en toch uniek en als zodanig geliefd bij velen.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe privé-kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag vier gezamenlijke lesuren per dag, daarnaast voldoende ruimte voor zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 12 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Van maandag t/m zaterdag toegang tot het strand van Delfins Beach Resort.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs in dollars: $ 3950.

Over Steve Conte

Steve Conte is sterk aanwezig in de Amerikaanse en internationale muziekscene.De lijst van mensen met wie hij heeft opgenomen, getoerd en geschreven is eindeloos. Hij was lid van The New York Dolls en Willy DeVille, toerde en nam op met Billy Squier, werkte met Simon & Garfunkel, Blood Sweat & Tears, en speelt momenteel nog steeds met Hanoi Rocks frontman Michael Monroe, die deze zomer toert met Guns ’n Roses en Alice Cooper. Om nog maar te zwijgen over stints met Willie Nile, Chuck Berry en Peter Wolf (J.Geils Band).Hij is ook een Wicked Cool Records opname artiest, en dus geridderd door Steve Van Zandt.Zijn verscheidenheid aan werk gecombineerd met een ongelooflijk muzikaal inzicht en een geweldige gitaartechniek maakt van hem een ware maestro.

Voor meer informatie over Steve Conte zie: www.steveconte.com

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.