Skip to main content

Gitaarspelen

Masterclass-week

Gitaarspelen met JB Meijers

Nederlands, Engels en Duits

Maestro JB Meijers

Status Het was een fantastische week!

JB Meijers geeft een “guitarcamp” voor gitaristen van alle niveaus. Door het deels individuele karakter van deze masterclass en het laten samenspelen in kleinere groepen komt iedereen, beginnend of (ver)gevorderd, tot zijn/haar recht. JB put daarbij uit zijn rijke ervaring als muzikale maestro in de internationale muziekwereld.

JB zal iedere deelnemer op een uitdagend maar haalbaar niveau voorzien van zijn ‘tricks of the trade’. Er is aandacht voor technische oefeningen maar ook de mindset en gitaarfilosofie komen aan bod.

Componeren & performen

Een ander belangrijk aspect van deze masterclass is compositie: hoe krijg je losse ideeën aan elkaar tot een spannend muzikaal geheel? Het leren samenvoegen van stukjes informatie die je verzameld hebt, stimuleert elke gitarist tot muzikaal nadenken en voelen op een dieper level.

Uiteraard wordt er ook aandacht besteedt aan de performance, onder andere tijdens de kampvuursessie; want geen gitaarcamp zonder kampvuur, tropische omstandigheden of niet!

Het is aan te bevelen om deze week je eigen gitaar mee te nemen, maar er is ook een (beperkt) aantal leeninstrumenten beschikbaar.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe privé-kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag vier gezamenlijke lesuren per dag, daarnaast voldoende ruimte voor zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 12 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Van maandag t/m zaterdag toegang tot het strand van Delfins Beach Resort.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs in dollars: $3950

Over JB Meijers

JB Meijers (1972) is een van Nederlands’ bekendste gitaristen, maar ook als componist, producer en multi-instrumentalist is hij bijzonder actief in binnen- en buitenland. Een greep uit de lijst artiesten waarmee hij gewerkt heeft: Common Linnets, De Dijk, Acda en de Munnik, Kensington, Mercury Rev, The Prodigy, The Posies, Carice van Houten, Solomon Burke, Metropole Orkest, Big Star en Peter Maffay. De vele songs en albums waarop zijn naam prijkt en de awards en platinaplaten die hij in ontvangst heeft mogen nemen, vormen samen het glanzende spoor dat hij getrokken heeft door het internationale muzikale landschap.
Voor meer informatie over JB zie: www.jbmeijers.com

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.