Skip to main content

Songschrijven & Performance

Masterclass-week

Songwriting & performance

met Paul de Munnik

Nederlands of Engels

Maestro Paul de Munnik

Status Het was een fantastische week!

Paul de Munnik geeft een masterclass “songwriting and performing”. Na deze week keren de deelnemers huiswaarts met een kakelvers eigen lied en een schatkist vol tips & tricks om dit zo gloedvol mogelijk te vertolken. Het deels individuele karakter van de masterclass maakt deze geschikt voor alle niveaus.

In eerste instantie zal de nadruk liggen op het schrijven van de song. Of het lied. De tekst kan Nederlands of Engels zijn. Wat houdt je bezig? Waar wil je het over hebben? Wat moet je van het hart?

Dicht bij jezelf

Je kiest een onderwerp dat dicht bij jezelf ligt, en maakt daar een lied van dat heel persoonlijk is, maar dan wel vertaald naar een vorm waarin ook je publiek zich kan herkennen.

Tekst en muziek kunnen hand in hand gaan, maar ook los van elkaar ontwikkeld worden. Heb je alleen tekst? Geen probleem, daar vinden jullie de melodie en de akkoorden samen wel bij.

In de tweede helft van de week zal de aandacht gaan naar het uitvoeren van het lied. Wat heb je nodig om het over het voetlicht te krijgen, op jouw unieke manier?

Wars van larmoyant drama, maar wel van binnenuit gevoed en gevoeld.

Wat is inclusief?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe privé-kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag vier gezamenlijke lesuren per dag, daarnaast voldoende ruimte voor zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 12 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Van maandag t/m zaterdag toegang tot het strand van Delfins Beach Resort.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs in dollars: $3950

Over Paul de Munnik

Paul de Munnik is bekend van het duo Acda en De Munnik, waarmee hij vele hits scoorde. Sinds 2015 opereert hij solo. Inmiddels heeft hij drie soloalbums uitgebracht en evenzoveel theaterprogramma’s gemaakt. Daarnaast gaat Paul bijzondere samenwerking aan. Zo scoorde hij recentelijk nog een enorme hit met Maan, Typhoon en zijn oude maatje Thomas Acda met “Als Ik Je Weer Zie”. Het jaar 2022 trapte hij af samen met Meau met het nummer “Stap Maar In Bij Mij”.

Paul gaf jaren les aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie in het vak “Lied Performing”

Voor meer informatie over Paul de Munnik zie: www.pauldemunnik.nl

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.