Skip to main content

Spoken Word

Masterclass-week

Spoken Word met Typhoon

Nederlands of Engels

Maestro Typhoon

Status Het was een fantastische week!

Tijdens deze masterclass gaat Typhoon samen met de deelnemers op zoek naar een nieuwe persoonlijke taal. Hij prikkelt je om na te denken over je eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en het in een creatieve vorm te gieten. Aan de hand van bijvoorbeeld achtergrondverhalen van rapteksten, gaat hij samen met jou op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules, met als concreet resultaat een spoken word performance aan het einde van de week.

 

Typhoon neemt de deelnemers in zeven beproefde stappen mee op een zoektocht naar perspectief, verstilling en passie, met als doel verbinding met jezelf en je omgeving. Ook, of juist, in tijden van afstand en onrust.

7-Staps methode

De oefeningen in de schrijfkunst en de 7-staps methode, lardeert Typhoon met een schat aan inspirerende reisverhalen en levendige anekdotes. Thema’s die voorbijkomen zijn energie, verleden-heden-toekomst, vitaliteit, liefde, introspectie en inclusie.

Deze masterclass geeft ruimte voor interactie en vragen, waardoor bijzondere gesprekken ontstaan tussen Typhoon en de deelnemers, maar ook tussen de deelnemers onderling. De sessies worden dan ook meestal ervaren als inspirerend, puur, toegankelijk, waardevol en leerzaam. Veel voorbereiding is er niet voor nodig. Neem wat positieve energie en een dosis nieuwsgierigheid mee. De rest gebeurt ter plekke.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe privé-kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag vier gezamenlijke lesuren per dag, daarnaast voldoende ruimte voor zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 12 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Van maandag t/m zaterdag toegang tot het strand van Delfins Beach Resort.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs in dollars: $ 3950

Over Typhoon

Typhoon (1984) is één van Nederlands meest geliefde rapartiesten. Hij bewandelde de weg van een onzekere stotteraar uit een klein Veluws dorpje, naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt en zo’n beetje elke muziekprijs van de lage landen in zijn prijzenkast heeft mogen bijzetten. Daarnaast is Typhoon schrijver, taalkunstenaar, coach, natuurliefhebber én inspirator. Zijn grootste passie is anderen te helpen bij de zoektocht naar het vinden van hún passie.

Voor meer informatie over Typhoon zie: www.mctyphoon.nl

Fotocredits Typhoon frontpage: Roel Jorna

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.