Skip to main content

Zingen

Masterclass-week

Zingen

met Trijntje Oosterhuis

Nederlands en Engels

Maestro Trijntje Oosterhuis

Status Het was een fantastische week!

Trijntje Oosterhuis is één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Van Total Touch popliedjes tot aan jazzstandards en van samenwerkingen met o.a. Marco Borsato, Toots Thielemans, Herbie Hancock, Al Jarreau, Lionel Richie, Carel Kraayenhof, meestercomponist Burt Bacharach, Candy Dulfer en van soulnummers van Stevie Wonder, tot aan Jett Rebel, Vjeze Fur, Alain Clark en Glen Faria.

In 2019 viert Trijntje dat ze vijfentwintig jaar in het vak zit. Naast haar eigen carrière als zangeres, is Trijntje Oosterhuis ook zeer actief als zangcoach en -docent. En juist dat is waarvoor zij een week zal neerstrijken in Home Of The Muse.

Ieder mens heeft wel dat ene liedje dat je kippenvel geeft, je doet denken aan die ene dag, die ene persoon, aan mooie en minder mooie momenten in het leven.

“Als je het niet voelt, dan geloof ik je niet”

Muziek is een universele verbinder, waarbij emoties kunnen worden overwonnen of emoties worden ontdekt die eerder misschien verborgen waren.
De afgelopen jaren was Trijntje onder andere te zien en horen in The Voice of Holland, It Takes Two, Dreamschool, DanceSing en Miracles of Music in de rol van zangcoach, waarbij ze keer op keer duidelijk maakte wat de kracht van muziek is: “als je het niet voelt, dan geloof ik je niet.”

Maar hoe kom je als zanger op het punt dat je ‘het’ kunt voelen en zingen tegelijkertijd? Dat is een van de focuspunten van deze Masterclass. Trijntje biedt de deelnemers een gebalanceerd programma met technische en praktische oefeningen, achtergrondinformatie en theorieën. Er zal gewerkt worden aan zelfexpressie en zelfvertrouwen, de ontwikkeling van je creativiteit en ontspanning tijdens het zingen.

Iedere deelnemer zal persoonlijke grenzen verkennen en verleggen, waarbij het doel niet is om beter te gaan zingen dan een ander, maar beter dan jezelf. Bovenal staat een Masterclass-week van Trijntje garant voor dat er een hoop plezier beleefd zal worden, zowel aan het zingen als met elkaar. De week wordt uiteraard afgesloten met een optreden waarbij alle deelnemers hun nieuwverworven skills over het voetlicht kunnen brengen.

Bekijk de persoonlijke video van Trijntje!

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Ons Masterclass-pakket ziet er als volgt uit:

 • Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek zaterdag 12.00 uur.

 • Zes nachten verblijf in een van onze luxe privé-kamers (zie pagina ons landhuis).

 • Maandag t/m vrijdag dagelijks gezamenlijke workshops, daarnaast voldoende ruimte voor individuele adviezen, zelfstandig werken en ontspanning.

 • Maximaal 12 deelnemers per week, veel individuele aandacht.

 • Welkomstborrel en light snack op dag van aankomst.

 • Van maandag t/m vrijdag volpension met ontbijt, lunch en diner.

 • Inclusief alle non-alcoholische dranken.

 • Sunset trip met catamaran, inclusief barbecue en drankjes aan boord.

 • Van maandag t/m zaterdag toegang tot het strand van Delfins Beach Resort.

 • Transfers van en naar het vliegveld.

 • Assistentie bij het eventuele boeken van autohuur, verlengd verblijf op het eiland of overige activiteiten bij onze partners.

 • Pakketprijs in dollars: $ 3950.

Over Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis (1973) brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis met de band Total Touch. Na een succesvolle gezamenlijke carrière, gaat Trijntje vanaf 2001 verder als soloartiest. Zij wordt gezien als een van de beste en meest veelzijdige zangeressen van Nederland. Van 2012 tot en met 2017 maakte Oosterhuis deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisie Songfestival, en in 2021 speelde zij de rol van Maria in The Passion. Naast haar zangcarrière ontwikkelt Trijntje zich tot veel gevraagde en gewaardeerde zangcoach. Zij was van 2012 tot en met 2014 coach bij The Voice of Holland en sinds 2016 bij het programma It Takes 2. Sinds 2019 is zij tevens jurylid bij het programma DanceSing en bij We Want More van SBS6.

Voor meer informatie over Trijntje Oosterhuis zie: https://www.trijntje.nl/

Interesse?

Wil je je aanmelden voor deze Masterclass-week of heb je aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug met meer informatie.