Verhuur landhuis

Home Of The Muse is een in klassiek Antilliaanse stijl opgetrokken landhuis. Met twaalf grote slaapkamers, verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een knusse lobby, een professionele horecakeuken, een spectaculaire rooftopbar en een riant bemeten magnesiumzwembad is Home Of The Muse een luxe groepsaccommodatie voor 24 personen die niet alleen op Bonaire maar in het hele Caribisch gebied zijn gelijke niet kent.

Het landhuis met al haar faciliteiten is de perfecte locatie voor vele doeleinden. Klik op de buttons hieronder voor uitgebreidere informatie die op je persoonlijk interesse is toegespitst.

Beschikbaarheid

Boekingen en informatie

Wil je meer weten over de verhuur, een vrijblijvende offerte of een boeking aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact

Ook buiten de terreinen van Home Of The Muse valt genoeg te beleven op het eiland. Hieronder een kleine greep uit het aanbod van activiteiten waar wij zelf fan van zijn.

Wannadive
Bart heeft al jaren wat ons betreft dé duikschool en -winkel. Hier vind je alles voor de veelgeprezen Bonairiaanse onderwatersport.

Bonaire East Coast Diving
Fred vaart dagelijks met zijn stoere rib naar het rif buiten Lac Cai. Hier doe je de spectaculairste duiken van Bonaire.

Mangazina di Rei
Hier kun je een kijkje in het verleden van Bonaire nemen. Maar als cultureel centrum is het nog veel en veel meer!

Mangrove Center Bonaire
Met een kano en snorkel de kraamkamer van de oceaan in. Dit is een must-do op Bonaire!

Little Havana
Ons favoriete café. Hier klets je lekker bij met je vrienden onder het genot van een drankje. Of kijk je een bandje.

Piedra So Golfclub
Een van de meest bijzondere golfclubs ter wereld. Gelegen aan de ruige oostkust. Golfen met een Bonairiaanse twist!

The Bonaire Experience

Nicole van Egmond neemt je in haar bolide mee naar de plekken waar jij heen wilt, alsof je over het eiland wordt rondgeleid door een goede vriend.