Particuliere verhuur van het landhuis

Men neme een luxe privévilla, een high-end resort en een spectaculaire feestlocatie en voegt deze ingrediënten samen. Goed roeren en enige tijd laten sudderen in de tropische warmte van Bonaire. Daarna het deksel eraf halen en voilà: voor u staat een schitterende groepsaccommodatie die zijn gelijke binnen het Caribisch gebied niet kent.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie, de juiste ambiance voor een familiereünie, een groepsaccommodatie voor vakantie met vrienden of met een duikgroep: dit is de plek waar de zoektocht eindigt. Home of the Muse biedt plaats aan 24 logees. Het gehele landgoed staat tijdens de huurperiode tot jullie exclusieve beschikking, van de gezellige lobby tot het grote zoutwaterzwembad, van de professionele horecakeuken tot de rooftopbar.

Ons openluchttheater biedt bovendien de mogelijkheid om op eigen terrein grote diners, bruiloften of feesten te organiseren. Home of the Muse vormt het gedroomde decor voor elke bijzondere aangelegenheid.

Download de brochure

Download onze brochure voor uitgebreide informatie over de particuliere verhuur van Home Of The Muse.

Download

FAQ

Veel gestelde vragen over de particuliere verhuur van Home Of The Muse

Met hoeveel mensen kunnen we bij jullie verblijven?

Home Of The Muse telt 12 riante hotelkamers, waardoor we ruimte hebben voor 24 logees.  Indien gewenst kunnen we de bedden opmaken als 2 x single.

Wat is de minimale verblijfsduur?

Normaliter verhuren wij Home Of The Muse per week van zondag tot zondag, maar alternatieve perioden zijn uiteraard bespreekbaar.

Zijn er ook andere gasten aanwezig in het landhuis?

Nee, het landhuis staat geheel tot exclusieve beschikking van jouw groep.

Kunnen we ook een bruilofts- of ander feest geven tijdens ons verblijf?

Home Of The Muse is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. We hebben bijvoorbeeld een rooftop-bar en een eigen openluchttheater. Mochten er meer dan 24 gasten ondergebracht moeten worden op het eiland dan kunnen we je daarbij helpen samen met een van onze partners.

Kunnen we jullie ook inhuren als Weddingplanner?

Nee, maar wij hebben wel een aantal uitstekende partijen waarmee we samenwerken.

Kunnen jullie een activiteitenprogramma voor ons samenstellen?

Uiteraard! Er zijn hopi leuke dingen te doen op het eiland, we stellen indien gewenst graag een programma voor jullie groep samen.

Zijn alle kamers hetzelfde?

Nee, er zijn kleine verschillen. Kijk voor de verschillende kamertypes op de pagina ons landhuis.

Wat kost het huren van Home Of The Muse?

Bij volledige bezetting ligt dit rond de $ 150 p.p.p.n. maar de exacte prijs is van veel factoren afhankelijk, zoals de duur en de periode van het verblijf, de mate van verzorging en de termijn van boeken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom zijn jullie prijzen in Dollars en niet in Euro's?

Home Of The Muse (handelsnaam van Creative Retreat Bonaire BV) is op Bonaire gevestigd. Hoewel Bonaire officieel een bijzondere gemeente van Nederland is, is de dollar er de officiële valuta.

Verzorgen jullie de catering tijdens ons verblijf?

Dat doen we graag! Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf te koken, de professionele horecakeuken staat tot je beschikking, net als alle andere faciliteiten in het landhuis.

Wat voor bedden hebben jullie?

We hebben fantastische boxsprings van Hotelbedding. Standaard zijn zij opgemaakt als tweepersoonsbed van 180 x 200. Op verzoek kunnen we ze opmaken als twee single bedden van 90 x 200.

Kunnen jullie ook vliegtickets voor ons boeken?

We boeken zelf geen tickets, maar kunnen particulieren hierbij wel adviseren en assisteren. Voor groepen kunnen we tickets laten boeken door een van onze partners.

Verhuren jullie ook auto's?

We kunnen dit voor je regelen bij een van onze partners. Je auto staat dan klaar op het vliegveld of bij Home Of The Muse, net wat jouw voorkeur heeft.

Wat voor stroomvoorziening is er in Home Of The Muse?

We hebben zowel 220V als 110V stopcontacten in de kamers.

Kun je water uit de kraan drinken op Bonaire?

Absoluut, er komt uitstekend drinkwater uit de kraan op Bonaire. We hebben een navulbare fles voor je in jouw koelkast klaarstaan, dus plastic flessen zijn niet nodig.

Zijn er artikelen voor persoonlijke verzorging aanwezig?

Uiteraard is elke kamer voorzien van douchegel, shampoo en handzeep. Daarnaast is het mogelijk om bij ons muggenspray en (reef-friendly!) zonnebrandcrème te kopen, dus als je met uitsluitend handbagage wilt reizen is dat een optie.

Zijn er slangen of gevaarlijke insecten op Bonaire?

Slangen zijn er niet en in de categorie insecten is er niks dodelijks 🙂 We zien de gele schorpioen weleens voorbijkomen, maar deze soort is niet gevaarlijk voor de mens. Zijn steek is vergelijkbaar met die van een wesp.