Verhuur voor televisie- en filmproducties

Ons fotogenieke landhuis leent zich bij uitstek voor film- of televisieproducties. Home Of The Muse herbergt met gemak 24 logees in twaalf luxe hotelkamers en heeft zeer ruim opgezette gezamenlijke faciliteiten, zoals een magnesiumzwembad, vergaderruimte, productiekantoor, rooftopbar, professionele horecakeuken en 1.000 m2 parkeerruimte op eigen terrein. Daarnaast is er een openluchttheater met vast podium. Dus ook wanneer bijvoorbeeld optredens voor publiek deel uitmaken van het programmaconcept, vind je bij ons het perfecte onderdak.

De ligging in het binnenland van Bonaire is ideaal. Ver genoeg van de bewoonde wereld om geen overlast te bezorgen aan omwonenden – en vice versa. Niettemin is Flamingo Airport, met een dagelijkse rechtstreekse verbinding met Schiphol Amsterdam en andere internationale luchthavens, binnen enkele autominuten bereikbaar.

Onze propertymanager woont elders op het terrein en is altijd beschikbaar in geval van vragen of calamiteiten. Indien gewenst kan Home Of The Muse preproductie verzorgen, local crew regelen of contact leggen met de juiste lokale partijen. U vraagt, wij draaien, en ons landhuis vormt het gedroomde decor.

Download de brochure

Download hier de brochure met de op televisie- en filmproducenten toegespitste informatie over Home Of The Muse.

Download

FAQ

Veel gestelde vragen met betrekking tot verhuur aan producenten.

Met hoeveel mensen kunnen we bij jullie verblijven?

Home Of The Muse telt 12 riante hotelkamers, waardoor we ruimte hebben voor 24 logees.

Wat is de minimale verblijfsduur?

Normaliter verhuren wij Home Of The Muse per week van zondag tot zondag, maar alternatieve perioden zijn uiteraard bespreekbaar.

Is er ook een maximale huurperiode?

Nee, ook verhuur aan langlopende televisie- en filmproducties is bespreekbaar.

Wat kost het huren van Home Of The Muse?

Dat is van te veel factoren afhankelijk om een eenduidig antwoord op te geven. Met name de lengte en de periode van de verhuur zijn van belang. Neem contact met ons op en we maken een passende offerte.

Zijn er ook andere gasten aanwezig in het landhuis?

Nee, uiteraard staat het landhuis geheel tot exclusieve beschikking van de productie tijdens de huurperiode.

Zijn er vergader-faciliteiten aanwezig?

Zeker, op de vide van het landhuis hebben we een inspirerende ruimte met hoog plafond, glazen wand en airco gecreëerd. Daar is standaard een grote tafel met 16 stoelen aanwezig – een andere opstelling biedt ruimte voor meer stoelen. Ook een flip-over, een presentatiescherm en een beamer kunnen wij verzorgen.

Zijn er voldoende werkplekken?

Bij langlopende verhuur is ons eigen kantoor beschikbaar als productiekantoor. Bovendien is elke gastenkamer voorzien van een bureau met voldoende stroompunten. Ook de lobby en de vergaderruimte zijn fijne plekken om te werken. Het wifibereik is overal uitstekend.

Is er voldoende parkeerruimte?

Op eigen terrein hebben we de beschikking over ruim 1.000 m2 aan parkeerruimte.

Zijn alle kamers hetzelfde?

Nee, er zijn kleine verschillen. Kijk voor de verschillende kamertypes op de pagina ons landhuis.

Mogen we aanpassingen doen aan het interieur en exterieur van het landhuis?

Uiteraard binnen bepaalde grenzen, maar er vallen zeker afspraken te maken over noodzakelijke wisselingen van decor etcetera.

Verzorgen jullie de catering?

Dat is mogelijk, maar niet verplicht. De professionele horecakeuken staat tot jullie beschikking mochten jullie dat zelf willen organiseren.

Wat voor bedden hebben jullie?

We hebben fantastische boxsprings van Hotelbedding. Standaard zijn zij opgemaakt als tweepersoonsbed van 180 x 200. Op verzoek kunnen we ze opmaken als twee single bedden van 90 x 200.

Kunnen jullie ook vliegtickets voor ons boeken?

Voor groepen en bedrijven kunnen we indien gewenst tickets laten boeken door een van onze partners.

Verhuren jullie ook auto's?

We kunnen dit regelen met een van onze partners. De auto’s staat dan klaar op het vliegveld of bij Home Of The Muse.

Kunnen jullie ook local crew voor ons regelen?

Zeker. Indien gewenst kunnen we de gehele lokale preproductie op ons nemen totdat jullie zelf op het eiland arriveren.

Wat voor stroomvoorziening is er in Home Of The Muse?

We hebben zowel 220V als 110V stopcontacten in de kamers. Ook hebben we een generator voor het geval er een stroomuitval is op het eiland.