Zakelijke verhuur van het landhuis

Home Of The Muse is de plek waar zakelijke efficiëntie en creatieve ideeën samenkomen. Het landhuis telt twaalf luxe gastenkamers. Op de vide van het hoofdhuis vind je onder de hoge dakspanten een inspirerende ruimte voorzien van airconditioning, een vleugel, vergadertafel en presentatiescherm. Ook heeft Home Of The Muse een gezellige lobby, een groot magnesiumzwembad en een rooftopbar met wijds uitzicht. Ons openluchttheater biedt de mogelijkheid om op eigen terrein optredens of lezingen te organiseren, en de omgeving staat garant voor onvergetelijke borrels en diners. Uiteraard staat het hele landgoed tijdens het verblijf tot jullie exclusieve beschikking.

Het staat je vrij om de professionele horecakeuken te gebruiken of een eigen kok mee te brengen, maar je kunt de catering uiteraard ook aan ons uitbesteden. Daarnaast denken we indien gewenst graag mee over de invulling van het programma, teambuildingactiviteiten, lezingen of excursies. Kijk eventueel hier voor ons aanbod van bedrijfstrainingen.

Ook het boeken van vliegtickets, het huren van auto’s en andere logistieke zaken kunnen wij en onze partners jullie uit handen nemen. Kortom, je regelt zelf zo veel of zo weinig als je wilt, de rest doen wij. Graag zelfs.

Download de brochure

Download hier de brochure voor uitgebreide informatie over de zakelijke verhuur van Home Of The Muse.

Download

FAQ

Veel gestelde vragen over de zakelijke verhuur van Home Of The Muse.

Met hoeveel mensen kunnen we bij jullie verblijven?

Home Of The Muse telt 12 riante hotelkamers, waardoor we ruimte hebben voor 24 logees.

Wat is de minimale verblijfsduur?

Normaliter verhuren wij Home Of The Muse per week van zondag tot zondag, maar alternatieve perioden zijn uiteraard bespreekbaar.

Wat kost het huren van Home Of The Muse?

Bij volledige bezetting ligt dit rond de $ 150 p.p.p.n. maar de exacte prijs is van veel factoren afhankelijk, zoals de duur en de periode van het verblijf, de mate van verzorging en de termijn van boeken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom is de prijs in dollars en niet in euro's?

Home Of The Muse (handelsnaam van Creative Retreat Bonaire BV) is op Bonaire gevestigd. Hoewel Bonaire officieel een bijzondere gemeente van Nederland is, is de dollar er de officiële valuta.

Zijn er ook andere gasten aanwezig in het landhuis?

Nee, het landhuis staat geheel tot exclusieve beschikking van uw bedrijf.

Zijn er vergader-faciliteiten aanwezig?

Zeker, op de vide van het landhuis hebben we een inspirerende ruimte met hoog plafond, glazen wand en airco gecreëerd. Daar is standaard een grote tafel met 16 stoelen aanwezig – een andere opstelling biedt ruimte voor meer stoelen. Ook een flip-over, een presentatiescherm en een beamer kunnen wij verzorgen.

Zijn er voldoende werkplekken?

Elke gastenkamer is voorzien van een bureau met voldoende stroompunten. Ook de lobby en de vergaderruimte zijn fijne plekken om te werken. Het wifibereik is overal uitstekend.

Kunnen we ook een bedrijfsfeest of -borrel organiseren tijdens ons verblijf?

Home Of The Muse is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. We hebben bijvoorbeeld een rooftopbar en een eigen openluchttheater. Mochten er meer dan 24 gasten ondergebracht moeten worden op het eiland dan kunnen we daarbij helpen samen met een van onze partners.

Kunnen jullie een activiteitenprogramma voor ons samenstellen?

Uiteraard! Naast de aangeboden bedrijfstrainingen kunnen wij ook een programma samenstellen dat meer op teambuilding, ontspanning of vergaderen is gericht.

Zijn alle kamers hetzelfde?

Nee, er zijn kleine verschillen. Kijk voor de verschillende kamertypes op de pagina ons landhuis.

Verzorgen jullie de catering tijdens ons verblijf?

Dat doen we graag! Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf te koken of een eigen kok mee te nemen, de professionele horecakeuken staat tot je beschikking, net als alle andere faciliteiten in het landhuis.

Wat voor bedden hebben jullie?

We hebben fantastische boxsprings van Hotelbedding. Standaard zijn zij opgemaakt als tweepersoonsbed van 180 x 200. Op verzoek kunnen we ze opmaken als twee single bedden van 90 x 200.

Kunnen jullie ook vliegtickets voor ons boeken?

Voor groepen en bedrijven kunnen we indien gewenst tickets laten boeken door een van onze partners.

Verhuren jullie ook auto's?

We kunnen dit regelen bij een van onze partners. Je auto staat dan klaar op het vliegveld of bij Home Of The Muse, net wat jouw voorkeur heeft.

Wat voor stroomvoorziening is er in Home Of The Muse?

We hebben zowel 220V als 110V stopcontacten in de kamers.

Kun je water uit de kraan drinken op Bonaire?

Absoluut, er komt uitstekend drinkwater uit de kraan op Bonaire. We hebben navulbare flessen in alle koelkasten op de kamers klaarstaan, dus plastic flessen zijn niet nodig.

Zijn er artikelen voor persoonlijke verzorging aanwezig?

Uiteraard is elke kamer voorzien van douchegel, shampoo en handzeep. Daarnaast is het mogelijk om bij ons muggenspray en (reef-friendly!) zonnebrandcrème te kopen, dus als u met uitsluitend handbagage wilt reizen is dat een optie.

Zijn er slangen of gevaarlijke insecten op Bonaire?

Slangen zijn er niet en in de categorie insecten is er niks dodelijks 🙂 We zien de gele schorpioen zo nu en dan voorbijkomen, maar deze soort is niet gevaarlijk voor de mens. Zijn steek is vergelijkbaar met die van een wesp.